Ontwikkelingen Coronavirus IX- maatregelen op de praktijk – Huisartsen Schilderskwartier – Woerden
Header afbeelding
Huisartsen Schilderskwartier
Rubensstraat 54a 3443 GG
Woerden

Terug naar overzicht

Ontwikkelingen Coronavirus IX- maatregelen op de praktijk

Dankzij de vaccinatiecampagnes van afgelopen maanden is een groot deel van de Nederlanders inmiddels gevaccineerd en daarmee in belangrijke mate beschermd tegen (een ernstig beloop) van Corona. Toch raken er nog steeds dagelijks patienten besmet en verlopen besmettingen soms nog ernstig en zijn ziekenhuisopnames nodig. Dit maakt dat wij nog steeds maatregelen nemen op de praktijk om verspreiding van het virus te beperken;

Onze spreekuren zijn ruimer opgezet dan in het verleden.

We vragen u nog steeds te bellen voor een afspraak alvorens naar de praktijk te komen. De deur van de praktijk wordt geopend door de assistente als u inderdaad een afspraak heeft. Kom op tijd, maar niet te vroeg naar de afspraak.

Vanwege triagering, oftewel het goed uitvragen van klachten, voordat patienten naar de praktijk komen is het nog steeds niet mogelijk om digitaal afspraken te maken voor het spreekuur.

Gezien de beperkte ruimte in de wachtkamer en de loopgangen vragen wij van u om in de praktijk nog steeds een mondkapje te dragen.

We achten deze maatregelen -ook na de versoepelingen van 25 september- noodzakelijk om veilig zorg te kunnen verlenen. We vragen om uw begrip.

Publicatiedatum: 28-09-2021