Ontwikkelingen Coronavirus III – Huisartsen Schilderskwartier – Woerden
Header afbeelding
Huisartsen Schilderskwartier
Rubensstraat 54a 3443 GG
Woerden

Terug naar overzicht

Ontwikkelingen Coronavirus III

Inmiddels werken we op de praktijk enkele dagen volgens de nieuwste richtlijnen, rekening houdend met de Corona-epidemie. We maken zo min mogelijk afspraken op de praktijk om u en onszelf te beschermen. Wel worden uiteraard mensen met acute klachten bij ons op de praktijk gezien of er worden visites gedaan. Controles zijn wel afgezegd tot nader orde.

We doen dagelijks een spreekuur op de Jan Steenstraat voor mensen met luchtwegklachten, die naar de praktijk mogen en kunnen komen. Ook voor dit spreekuur zijn we helaas kritisch.

We willen nogmaals benadrukken dat ook wij de diagnose Corona-infectie niet kunnen stellen. Er komt maar een beperkte groep patienten in aanmerking voor testen.

Helaas hebben we ook de webagenda (de mogelijkheid om digitaal afspraken te maken) uit moeten zetten tot half april omdat we goed willen beoordelen wie onze praktijk bezoekt.

Op deze website vind u onder het tabblad “meer” en dan onder coronavirus meer aanvullende informatie en links betreffende het coronavirus. Graag willen we in ieder geval uw aandacht vragen voor de site www.hartvoorwoerden.nl voor initiatieven om mensen te helpen/te ondersteunen in deze lastige tijd!

Tenslotte willen we u danken voor het begrip dat u opbrengt voor de ongewone situatie in onze praktijk. We wensen u succes en sterkte in deze bijzondere tijd.

 

Publicatiedatum: 18-03-2020