Ontwikkeingen Coronavirus VI – Huisartsen Schilderskwartier – Woerden
Header afbeelding
Huisartsen Schilderskwartier
Rubensstraat 54a 3443 GG
Woerden

Terug naar overzicht

Ontwikkeingen Coronavirus VI

Vanaf eind juni zijn de spreekuren voor patienten met luchtwegklachten in het Medisch Centrum Molenvliet komen te vervallen. Het stoppen van deze spreekuren had te maken met de teruglopende aantallen patienten met luchtwegklachten.

Het is voor iedereen nog steeds van het grootste belang dat besmettingskansen zoveel mogelijk worden beperkt. Daarom is bij ons de deur nog steeds op slot en moet er worden aangebeld. Kom nog steeds niet zonder afspraak naar de praktijk! Binnen de praktijk vragen we u uitdrukkelijk om de anderhalve metergrens te blijven hanteren. In de wachtkamer is het aantal stoelen beperkt, we zorgen voor minimale wachttijden door de ruimtes tussen afspraken in de agenda ruim te houden. Bij contacten waar lichamelijk onderzoek nodig is maken wij gebruik van pesoonlijke beschermingsmiddelen als mondkapjes, faceshields en handschoenen. Het is helaas nog steeds niet mogelijk om digitaal afspraken te maken omdat we goed willen kunnen uitvragen met welke klachten mensen op de praktijk komen. Daarnaast maken we patienten nog steeds graag attent op de mogelijkheid om gebruik te maken van het e-consultatie.

Uiteraard zijn er nog steeds mensen met klachten van de luchtwegen zoals koorts, hoesten en benauwdheid. Voor patienten met dergelijke klachten houden we op onze lokatie op de Jan Steenstraat 5 nog steeds een apart spreekuur aan het einde van de dag, als er verder geen andere spreekuren daar plaatsvinden. We nemen tijdens deze spreekuren voor de veiligheid van patienten en personeel nog steeds extra veiligheidsmaatregelen bovenop de al geldende bovengenoemde maatregelen.

Zie tevens het nieuwsitem Wat kunt u doen bij vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over corona?

Met bovenstaande maatregelen doen we er alles aan om uw en onze veiligheid te waarborgen als u bij ons een bezoek brengt.

 

Publicatiedatum: 01-07-2020